ХУРГАДА•БОДРУМ•ТУНИС

АКЦИЈА НА ПОПУСТИ ДО 10%  

За сите резервации направени 16 - 31 Мај

За Резервации до 31.05
Среќата е голема, но времето кратко! Сите резервации за Хургада, Бодрум и Тунис направени во период од 16-31 Мај ќе имаат ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ на веќе промотивните цени.
 
ХУРГАДА
» 10% ПОПУСТ за 27.05 | 31.05 | 03.06
» 7% ПОПУСТ за сите останати термини
 
БОДРУМ
» 7% ПОПУСТ на цела понуда
 
ТУНИС
» 7% ПОПУСТ за термин 13.06
» 5% ПОПУСТ за сите останати термини
 

newsletter maj-01.jpg