Одбери
Период на престој, ноќевања, соба
ИСТАНБУЛ 8 Декември
{{offerInfo.checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} / {{offerInfo.checkOut | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{offerInfo.night}} Ноќевања цена за соба
Тип на соба
Услуга
Цена
Room Amenities{{room.roomName}}
Услуга{{offer.rooms[0].boardName}}
Вклучено во цена:
Сподели на
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

 

ИСТАНБУЛ - 8ми Декември 2023

07.12.2023 - 10.12.2023 | 3 ноќи - 4 дена

Групно патување за продолжен викенд, со лет од Скопје


» Директен лет од Скопје со Turkish Airlines.
» 3 ноќевања со појадок во хотел 4*
» Чекиран багаж до 23кг
» Трансфери
» Прошетки со приружник на групата

 

За резервации до 15.Ноември: 395 €


Истанбул
- градот кој ги поврзува континентите. Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и Отоманската. Сегашниот Истанбул е вистински пример за беспрекорна грижа за историско- културно наследство и висок стремеж кон иднината и современото. Историскиот белег на Истанбул е впечатлив преку бројните џамии, музеи, цркви, дворци и ориентални базари, кои ја формираат неговата уникатна физиономија. И покрај илјадниците години историја, Истанбул се’ уште е на прво место во однос на своето географско значење. Денес тој е огромна метропола која поврзува континенти, култури, религии и е дом на 20 милиони луѓе ---


Превземи PDF Програма