Одбери
Период на престој, ноќевања, соба
ИСТАНБУЛ НОВА ГОДИНА
{{offerInfo.checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} / {{offerInfo.checkOut | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{offerInfo.night}} Ноќевања цена за соба
Тип на соба
Услуга
Цена
Room Amenities{{room.roomName}}
Услуга{{offer.rooms[0].boardName}}
Вклучено во цена:
Сподели на
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

ISTANBUL - НОВА ГОДИНА 2023

28.12.2022 - 01.01.2023 | 5 дена - 4 ноќи 

Групно патување со директен лет од Скопје


» Директен лет од Скопје со Pegasus Airlines.
» 4 ноќевања со појадок во хотел 4*
» Чекиран багаж
» Сите Трансфери
» Разглед на градот со превоз и водич


Истанбул
 - градот кој ги поврзува континентите. Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и Отоманската. Сегашниот Истанбул е вистински пример за беспрекорна грижа за историско - културното наследство и висок стремеж кон иднината и современото. Историскиот белег на Истанбул е впечатлив преку бројните џамии, музеи, цркви, дворци и ориентални базари, кои ја формираат неговата уникатна физиономија. И покрај илјадниците години историја, Истанбул се’ уште е на прво место во однос на своето географско значење. Денес тој е огромна метропола која поврзува континенти, култури, религии и е дом на 11 милиони луѓе.

 

Превземи PDF Програма