TABELI

 

 
Хотел 4* / Oasis Palm 4* Канкун
ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ 06.12.2019 – 17.12.2019  
ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ 07.12.2019 – 16.12.2019
УСЛУГИ 3BB + 6AI
НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 9Н / 11Д
Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.Јуни.2019 1795€ / 111.290мкд
Редовна Цена по лице во двокреветна соба  1955€ / 121.210мкд
Доплата за еднокреветна соба 395€ / 24.490мкд
Попуст за трето возрасно лице - 30 € /  - 1.860 мкд
 
 
 

ХОТЕЛ 4* / Oasis Palm 4* - Канкун

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ

06.12.2019 – 17.12.2019  

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

07.12.2019 – 16.12.2019

УСЛУГИ

3BB + 6AI

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

9Н / 11Д

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.Јуни.2019

1795€ / 111.290мкд

Цена по лице во 1/2 соба со ВКЛУЧЕНИ аеродромски такси 1955€ / 121.210мкд

Попуст за трето возрасно лице

- 30 € /  - 1.860 мкд

Доплата за еднокреветна соба

395€ / 24.490мкд