ТАЈЛАНД - ИНДИВИДУАЛНА ПОНУДА

Земја на илјада насмевки, орхидеи, слонови. Синоним за егзотични тропски пејзажи, мистични храмови, но и за бескрајна забава.

Туристичките места и атракции во Тајланд не може да се избројат, едноставно ги има премногу. Тоа не е држава која се посетува еднаш во животот, напротив - секоја посета ве остава нетрпеливи за следното, повторно враќање.
Бангкок со околината е приказна која не смее да се пропушти. Тука е и мистичниот север (Чанг Маи) каде природата културата, духовноста и архитектурата никого не оставаат рамнодушен. Патаја од друга страна ги спојува урбаните задоволства и релаксацијата покрај плажите. Но, островите се она што најмногу ги привлекува милионите туристи кои го посетуваат Тајланд - Пукет, Ко Чанг, Ко Самет, Ко Самуи, Ко Ланта, Ко Мак, Пи Пи, и многу други се всушност местата на разгледниците од Тајланд.

Повеќе од 20 години Аурора Ви овозможува да ги посетите најатрактивните места на Тајланд. Ве молиме контактирајте не за да подготвиме персонализирана предлог понуда за Вашето патување која може да вклучи едно или комбинација на повеќе посетени места, екскурзии, трансфери, авионски карти итн...


Контакт Информации

Канцелариски телефони:

☎ + 389 2 2464 440
☎ + 389 2 2463 838
☎ + 389 2 3201 213

 

Дежурни телефони за итни ситуации:
  + 389 75 432 872
  + 389 75 455 139

 

e-mail
info@aurora.com.mk 
aurora@aurora.com.mk 

 

Продажни канцеларии:

25 години на препознатлива локација, во сопствени модерни простории:

Скопје - Аеродром - 3 Бисери 
(бул. Јане Сандански, ТЦ 3 Бисери - до сендвичара 7ца)
» Отвори мапа

Формулар за контакт