НЕЗАБОРАВНО ЗАЈДИСОНЦЕ

Незаборавно зајдисонце - Дали некогаш сте го виделе зајдисонцето во Бали? Оваа полудневна турнеја е речиси задолжителна за посетителите на Бали. Во попладневните часови посета на главниот храм на Менгви „Таман Ајун“ изграден во почетокот на 17 век за Принцот од Табанан. Опкружен е со широки канали, кои ги означуваат океаните на светот. Понатаму, ќе имате можност да ги видите мајмуните од шумата „Alas Kedaton Monkey Forest“. Шумата главно се состои од дрвја на морско оревче, живеалиште на „Летечки лисици“ и 3 големи фамилии на мајмуни. Волшебниот храм „Танах Лот“ е изграден на карпестото крајбрежје на Индискиот Океан, на само неколку метри од морето, место од кое ќе можете да направите спектакуларни фотографии на