ЗИМА 2022-2023
Уживајте ја зимата на планина во Берово, Маврово, Крушево, Копаоник, Златибор, Банско, Боровец или Пампорово...
Скијање, санкање, прошетки, семејни авантури, романтични моменти, топол чај или загреано вино... Снежната зима во друштво на најмилите е секогаш посебно искуство.

 

БУГАРИЈА

ЗИМА 2023 / 2024 

Не пропуштајте ги FIRST MINUTE понудите со големи попусти и поволности!

БАНСКО  БОРОВЕЦ  ПАМПОРОВО 


 


 

КОПАОНИК

ЗИМА 2023/2024

Скијање и зимување во еден од најдобрите ски центри на Балканот.

Кон Хотелска Понуда или контактирајте нè за информации и цени.